Det Härliga Gänget

Var på trevlig middag i Guldlocks växthus.

Alla var där och min blick vandrade från Afrodite (som hunnit förlova sig och bryta upp förlovningen sen vi sågs sist), Lucian (som flyttat ihop med en man och flyttat ut igen), Amazonen (som levt med en man på Island och kommit tillbaka hem igen) och Skogsrået (som precis lämnat sin psykopatman).

Jag borde vara glad och tacksam över att aldrig ha en man eftersom det uppenbarligen bara går åt helvete. Men jag kände mig så stagnerad, som att här har det inte hänt något alls på de tre år sen vi träffades sist. Jag fick goda råd:

-Var tacksam! (Och skriv upp allt du är tacksam för i en bok).

-Du kanske inte behöver en man för att bli lycklig?

-Läs boken The Secret.

Jag har så svårt för dessa enkla lösningar som ju bara betyder att så länge du tänker negativa tankar STRAFFAS DU genom att allt du tänker SLÅR IN medan om du leker Vara Glad-leken som Pollyanna (ja jag vet jag läste uråldriga böcker som barn), då ler lyckan mot dig.

Och detta sägs dessutom av kvinnor som faktiskt HAFT förhållanden.

Jag säger samma sak som jag brukar säga, mitt mantra ända sedan mitt allra första blogginlägg någonsin: Det är ju inte orimligt att längta efter kärlek och tvåsamhet.

sunflowers-3640935_960_720

2 reaktioner på ”Det Härliga Gänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s