Falsk marknadsföring

Plötsligt åkte jag och skaffade 2 snygga växter. En hortensia och en riddarsporre. Båda blå! Just när jag ska iväg på en månad. Men i alla fall. Just när jag står med trädgårdssaxen i högsta hugg, rullar Snygg-grannen åter förbi i den röda caben. Han vinkar glatt. Även jag blir överlycklig, inte så mycket för grannen i sig utan för att jag ter mig som en trädgårdsälskande härlig kvinna med jord under naglarna och solsken i blick.

Förra gången cyklade jag förbi i blommig gullig klänning (enda cykelturen den här våren).

Denna gång är jag i odlartagen (jag planterar ALDRIG NÅGONTING).

Tack Gud, universum et c! Tack för denna falska marknadsföring av mig själv! Nästa gång ska jag se till att vara iförd träningskläder (med pressveck, dock)!

65ca5cfd15e7de663ce9fe9f1da90e80

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s