Busig

Har bytt frissa. Eller egentligen har jag återupptagit en gammal kontakt. Sist jag var hos henne var sönerna små. Då skulle hon göra blonda slingor, men ”överraskade” mig genom att färga mitt underhår svart. Hon tyckte jag skulle vara mer busig och mindre snäll. Efter det tog jag en paus på 15 år.

Men nu är allt förlåtet, tänkte jag.

Hon var sig lik. Hon pratade oavbrutet i 2 timmar. Och mycket riktigt: Jag är fortfarande för snäll i hennes ögon och behöver bli busigare.

Vem är hon att avgöra hur jag ser ut/ska se ut?

Med tanke på hur elak jag är, är det väl väldigt bra att det inte syns så tydligt på utsidan. Eller menar hon att jag ser osexig ut och hon ska förvandla mig till den sexigaste, hon bara kodar om orden. vad tror ni?

girl-1246525_960_720

Jag vill ju bara vara blond. Det är allt jag begär.

2 reaktioner på ”Busig

  1. Busiga är små barn med röda kinder och klurig blick. Nejdu, stå på dig och fortsätt vara blond och sval.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s