Vilken julkalkon!

Såg en så konstig film med Älvan, The killing of a sacred deer. Lite surrealistisk, lite skräckig. Så jag var tvungen att se en fluffig julfilm på Netflix i stället för att lugna mig, A Christmas Prince. 

Jag tror det var den sämsta film jag sett i hela mitt liv. Journalist åker till låtsasland i Europa för att hitta sanningen om en prins, tillika playboy. Hon är gulligt klumpig och söndrar mingvas. Blir den lama lillsessans bästis/mentor. Prinsen visar sig vara en pianospelande drömmis med hjärta för de svaga i samhället. Bla bla bla ja ni fattar.

Vad ni än gör: Se den inte. Hela julen blir förstörd.

Så, vilken är din bästa julfilm? Om jag har en enda läsare kvar därute, ge mig ditt tips, annars går Love Actually och The Holiday på repeat.

Christmas-Prince

Hej, tror ni jag fick rollen för att jag är en Madeleine-lookalike?

8 reaktioner på ”Vilken julkalkon!

  1. Oh! Jag var en millimeter från att knäppa igång just denna rulle idag men blev avbruten av gapig unge. Nu känner jag mig noll sugen o brassar hellre gamla avsnitt av Vänner i så fall.

    Bästa julisen säger du? ”Ett päron till farsa firar jul” så klart 😃

    Gilla

  2. Jag älskar ”once upon a holiday” men jag gillade ”A Christmas Prince” också så kanske inte är din stil. ELF är annars en fantastisk och rolig film som inte är romantisk och fluffig.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s