Lika jobbigt för alla

Har läst Cecilia Gyllenhammars bok Sängkammartjuven. En illa dold självupplevd berättelse om när hon blev sol-och-vårad.

Ur en intervju i Expressen:

I boken är det mycket frustration kring att hitta kärleken. Är det något du känner?

– Nu gör jag inte det. Det är klart att det är tråkigt att inte ha en vän hemma och prata med även om det är dramatiserat i boken. Men det fanns en panik av att ”Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte träffa någon?”, säger hon och fortsätter:

– Nu känns det nästan som ett jobb att träffa någon. Det är något jag skjuter framför mig och tänker att ”det gör jag i morgon” eller ”nästa vecka ska jag göra det”. Nu skiter jag i det, jag mår ganska bra som självstående.

Fasen vad jag känner igen det. Att det är ett så tungt och jobbigt jobb att försöka träffa någon, att jag gör det i morgon, nästa vecka, till våren kanske…

Cecilia_Gyllenhammar_foto_Anna-Lena_Ahlström-300x236

Foto: Anna-Lena Ahlström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s