Den gudomliga

Jag hade oroat mig för att jag skulle pladdra på. Säga saker jag skulle ångra. Eller nervöst anklaga Exmannen för olika random saker som är preskiberade sen länge.

Jag behövde inte oroa mig. Jag var gudomlig. Jag var snygg som Anita Ekberg med blont hårsvall och svart klänning. Jag var witty, jag var underhållande. Jag ställde en massa frågor till honom, raljerade inte, blev inte irriterad när han upplyste mig om självklarheter. Jag lät honom hållas eftersom jag hade råd med det.

När vi kom till flotta krogen, sa han: Här har jag inte varit sen 1994 då vi kunde sitta utanför på terrassen och kolla fotboll!

Jag: Minns du att du hade en ettåring då, och att du skulle gifta dig?

Han stirrade oförstående på mig och sonen höll på att dö. Han tyckte överhuvudtaget att jag var hemsk mot honom. Men jag var ju precis sådan som jag var när mannen blev kär i mig, sonen har bara aldrig upplevt detta.

Och mannen hade en härlig kväll, jag såg det tydligt.

Bildresultat för anita ekberg

5 reaktioner på ”Den gudomliga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s