Vem är du?

Tog bussen in till stan, skulle se teaterföreställning. Inne i bussen hälsade en man med keps på mig. Jag stirrade på honom i flera sekunder utan att fatta vem han var. Till sist kom jag fram till att han var gift med min kompis, värdparet på middagen from hell.

Väl framme på teatern fick jag syn på en man i publiken som nog var en kändis. Men inte Björn Kjellman. Men någon. Han stod dessutom precis bakom oss i pauskön så jag hann fundera ett varv till.

När Älvan och jag gick till en bar efter föreställningen fattade jag att han ju är pappa till en av sönernas bästa vänner. En man som jag i alla år hälsat på och talat med. Vad pinsamt att jag bara seglade förbi honom med näsan i vädret.

När jag sa det till Älvan, svarade hon att sån är hon alltid. Fransyskan sa samma sak. Till och med sonen. Att de aldrig minns vem någon är. Jag är åtminstone inte ensam i senilträsket.

question-mark-2123967_960_720

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s