Vad vill Emma?

Emma Watson har poserat i Vanity Fair, halvnaken.

Sen försvarar hon sig med att som feminist ska man kunna göra vad man vill.

Det är inte det jag funderar på, utan VARFÖR hon måste visa brösten. Hon är en underskön framgångsrik skådespelare, dessutom ansikte för Burberry. Hon är alltså inte en bedagad kvinna som behöver en skjuts i karriären.

Men vad är vitsen med att sexa och porra sig? Vad vill hon visa/bevisa?

Jag fattar faktiskt inte.

ad_236938443

4 reaktioner på ”Vad vill Emma?

 1. Hon kanske känner att hon vill tuffa till sig och anser kanske att det är lite rock n roll att visa brösten?

  Gilla

 2. Det handlar nog snarare om att avsexualisera de kvinnliga brösten snarare än att porra sig. Hon står väldigt mycket upp för feminismen som innebär jämställdhet på alla plan. En feministisk man som skulle visa sig topless på en liknande plattform skulle aldrig ifrågasättas på det viset och jag tror det är det Emma och många andra vill poängtera.

  Gilla

  1. Tack Bellanka 🙂 Jag förstår vad du menar, men jag har fortfarande svårt att förstå tredje vågens feministers syften. Hon vill ju vara sexig (särade läppar, disig blick) men det är alltså för att det är ett val, inte för att någon tvingar henne till det? Och sen kan jag inte jämföra en manlig modell med bar bringa med en kvinnlig dito. Kvinnobröst är alltid laddade (och inget ont i det!) Glad kvinnodag!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s