Checklista

Läser Catia Hultquists kolumn i DN. Hon har en checklista över hur lyckad man bör vara som kvinna:

*Du ska ha en trevlig och pålitlig man.

*Du ska ha lagom uppfostrade barn.

*Du ska ha tre intressanta väninnor.

*Du ska ha en vältränad kropp.

*Du ska ha ett imponerande hem.

*Och du ska vara bjuden på parmiddag.

Jag inser hur misslyckad jag nu är som varken har en trevlig man eller går på parmiddagar. Men mitt hem är ohyggligt vackert och jag har minst tre intressanta väninnor. Eller vad sägs om Älvan, den Skandalösa, Bibliotekarien och Fransyskan. Tillsammans avspeglar de min mångbottnade avundsvärda personlighet. Och 100 gånger hellre äter jag parmiddag med dem än med män som bara pratar om sig själva.

Jag tror jag avskyr män.

desperate-housewives-dvd-s2-marcia-cross-bree-003-dvdbash

Bree. Perfektast av dem alla.

4 reaktioner på ”Checklista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s