Je suis Exfrun

Har sett filmen Exfrun.

När hon småblarig sitter över ett glas rödvin med någon väninna och analyserar varför hennes äktenskap gick åt helvete, då var det som att höra sig själv, och det var inte roligt:

…jag var ju inte så kul längre, 20 år senare när jag inte längre var den där glada spralliga tjejen, nu var jag TRÅKIG bara för att jag var den som tagit ANSVAR. Och han flyttade ju direkt ihop med en ny. Jag vill inte. Tänk nån främmande man som skulle gå omkring hemma och styra och ställa över mina barn. Nej, de har det nog jobbigt som det redan är…

Hu, jag är en sån kliché. Och tydligen inte ensam om att häva ur mig dessa klyschor.

down

-Jag har i alla fall gått vidare och tänker aldrig på honom. (TriArt Film)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s