Dessa goda råd!

Christina Herrström intervjuas i M-magasin.

-Vad är ditt tips om man vill hitta en älskare?

-Se dig omkring! Men se till att du väljer, inte blir vald.

Detta är vad jag ser:

*En gäspande kollega

*En annan kollega som tackat nej till mig

*En chef som gastar är ni taggade? och äter upp de anställdas mat i kylskåpet.

Men det är fel på min inställning, jag borde älska mig själv, exponera mig mer, leta mer, leta mindre, förkovra mig i ett intresse där det finns många män inblandade, dansa mer, skratta mer, bli mer accepterande, nätdejta, mingla, prata med folk på bussen, bli mer utåtriktad, bli mystiskare, färga håret svart, rassla med kristaller, gå till spåtanten för vägledning, gå i terapi för att förstå att min kärlekslösa barndom har satt käppar i hjulet för mig, gå på yoga och utöva mindfulness.

DÅÅÅÅÅÅ KOMMER SCHÄÄÄÄÄRLEKEN.

Och jag är tillbaka på ruta ett.

beach-wedding-1935136_960_720

Jag träffar kanske nån på min ålders höst.

2 reaktioner på ”Dessa goda råd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s