Passivt aggressiv, det är jag det

Min snygge kiropraktor utlyste en tävling. Om man skrev ett utlåtande om hans behandling på nätet kunde man vinna massage.

Segervisst skrev jag en massa hyllningar.

Jag hade inte många medtävlare, kanske fyra. Efter alla deras kommentarer, hade kiropraktorn svarat något snällt, till exempel: Vad härligt att du känner dig bättre! Eller Underbart att du är så nöjd!

Efter mina hyllningar skrev han inte ett ord och inte vann jag heller.

DÅ TOG JAG BORT MITT UTLÅTANDE.

Min dom är sträng men rättvis.

4 reaktioner på ”Passivt aggressiv, det är jag det

  1. Haha! Gjort exakt samma sak hos en känd föreläsare/författare. Skrivit flera kommentarer som prisar honom – utan att vara vare sig cheesy eller liknande – på hans Instagram. Han har svarat på alla andras kommentarer utom mina och varit ”så tacksam för all fin feedback”. Blev sur och gick in och konsekvent raderade alla mina glada tillrop 🙂

    Gilla

  2. Vilken rolig historia. Men det handlar ju om kommunikation. Som att man ger en present till någon som inte tackar. Lika hemskt som Män Som Inte Svarar På Meddelanden. Inget kan ju få en att känna sig mer patetisk och misslyckad! Och då kan man gärna ta tillbaka sin present och ge den till bättre behövande.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s