2 reaktioner på ”En vän i förskingringen

  1. Nej så ska inte livet vara fina du, du är värd ton med kärlek. Finns det inget som du skulle kunna förändra på detta? Förutom den där mannen.. Jag tänker att om du skulle leva livet utan att tänka på att hitta kärleken, så dyker den kanske upp minst du anar det.
    Samtidigt är ju inte jag den att komma med råd, jag är ju ung, oerfaren och uppenbarligen ganska dum – men jag vill dig så väl!

    Gilla

  2. Tack Snigeln! Sanningen är den att jag faktiskt lever mitt liv (nästan) utan att tänka på någon man. Det syns ju inte i denna blogg förstås (som har fokus på att hitta en man). Jag spelar teater, träffar vänner, går på tillställningar och lever väl egentligen ett bra liv. Sen skyller jag på mansbrist när jag är uttråkad fast jag egentligen har mittlivskris och behöver terapi. Vilket jag nog ska styra upp i vår.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s