Hemska dieter

Jag ville testa 5:2-dieten. I går åt jag ägg & banan till frukost. Sen en kopp buljong till lunch. När klockan var tre var jag deprimerad, orkeslös, irriterad och vrålhungrig. Jag åt en myslibar och sen var allt förstört.

Hur klarar någon av detta?

Jag stod inte ut längre än en halv dag.

appetite-1239056_960_720

Jag kan inte späka mig. Så är det bara.

5 reaktioner på ”Hemska dieter

  1. Felet låg i ägget och bananen. Hemligheten ligger i fettet, du skulle ha ätit brieost och smör till frukost. Jag som är knäpp, brukar mixa en rejäl sked smör och en rejäl sked kokosolja med kaffe till en krämig latte. Ibland lyxar jag till det med lite kanel i.

    Gilla

  2. Man får bara äta 500 kalorier per dag när man gör 5:2 så jag kan inte äta fett & smör just alls. Men sak samma, jag kommer inte att hålla på med denna konstiga HALVFASTA. Nånsin.

    Gilla

  3. Ja det är jättejobbigt. Knepet är att gå och lägga sig väldigt väldigt tidigt. Dagen efter är det bästa med 5:2. När man får skutta upp och äta!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s