Studentliv

Först fyllde den Skandalösa 40.

I all anspråkslöshet höll hon bankett på ett palats inne i stan.

Hon strålade av ungdom och jag tänkte på åren som rinner förbi.

20160826_220125

Den avätna buffén efter att alla hungriga släppts lösa

Följande morgon, tidigt,  åkte jag till Åland på släktträff. Egentligen har jag aldrig varit där. Vilken fin ö. Vi såg Kastelholms slott, mumsade god mat och hemgjort äppelvin i Smakbyn och minglade med släktingarna, förstås.

När det var dags för middag var det ingen bordsplacering (vilket är det värsta jag vet) utan man fick dra en random lapp med en siffra på och sen fick man sätta sig vid det numrerade bordet. Jag hamnade bland idel gamlingar och fick panik. Ingen i min ålder så långt ögat nådde.

Men efter lite snapsar hade jag hur roligt som helst och underhöll 80-åringarna om mina singeläventyr, hur det är att i mogen ålder ta nattbussen hem när tonåringarna kaskadspyr bågar att parera sig igenom. Jag anförtrodde dem även att mitt mål är att bli en golddigger på Rivieran och de nickade begrundande.

I går var jag på Berns och drack champagne, tryckte i mig snittar och såg modevisning med Ida Sjöstedts kläder. Allt detta på en timme. Mycket effektivt!

20160830_182819

Jag kände mig som en modebloggare.

Nu är jag dock förkyld och svag. Detta leverne där jag gått på högvarv i flera dagar tog knäcken på mig.

En reaktion på ”Studentliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s