Gästbloggare

Bästisen i Finland mår svajigt. Hon får gästa oss i dag:

Jag tillbringar dagarna främst med att titta på lättsamma serier i Netflix & HBO, klarar inte av något som upprör.

Igår fick jag höra att ytterligare en kollega till mig har fått bröstcancer, allt som allt tre kolleger har det just nu, och då fick jag värsta chocken och ångesten. Min stresstålighet är noll.

Sonen är fortfarande i sorg efter sin skilsmässa från flickvännen. Det är ganska hjärtskärande, samtidigt verkar det sunt av honom att sörja ordentligt och inte rusa vidare.

Hans far råder honom däremot att omedlebart hitta en ny, världen är full av snygga brudar! Det är märkligt hur han så totalt mentalt degraderats till en tonåring. Alla tre barn är smartare och har bättre emotiv kapacitet än han.

Det märkliga är ju oxå att han är medveten om att alla hans barn nu bor hos en mentalvårdspatient och han har inte lyft ett skitigt finger för att underlätta situationen för sina barn, eller kolla hur jag mår.

Det enda han frågade sonen är huruvida jag lagar mat åt dem!

Jag har tre barn som är fullständigt kapabla att laga mat, det har de alltid varit. Men i Nya Kvinnans familj är det bara mamman som har inträde till köket. Det är så det går till i äkta hockeyfamiljer. Mamman matar, bykar, styr och ställer. Och Exet älskar detta.

Sonen talade just om den här modellen för mig och hur totalt sinnessjuk den är. Men de har ju ingen diagnos. 😉 det är jag som har diagnosen.

Barnen bor hellre med sin sinnessjuka mamma, med diagnos återkommande medelsvår depression, än hos sin till pappers friska pappa med fru & barn.

Annars har jag nog helt slutat tänka på honom. Det är skönt att inte längre orka bli så upprörd över hans tilltag.

girl-863686_960_720

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s