Svärmor from hell

Hälsade på min lillebror i Finland. Han hade en ny flickvän som verkade trevlig! Men min styvmor var inte nådig:

HON ÄR SJU ÅR ÄLDRE!!! OCH DET MÄRKS!!!

-Hon vill väl ha en liten pralin, sa jag.

Då skrattade hon hysteriskt. När hon lugnat sig, sade hon:

-Nåja, den här är i alla fall bättre än den föregående som var SOCIALDEMOKRAT. Hon vägrade ju flytta ut ur hans våning – som är min –  när de gjort slut. Där bodde hon gratis! Till sist fick jag skriva ett brev till henne där jag hotade med att vidta åtgärder om hon inte omedelbart lämnade våningen.

Ibland påminner hon faktiskt om mig.

Min yngsta son har träffat en finlandssvensk tjej som han är mycket kär i. Men när hon kom till landet kunde han inte presentera henne ordentligt så jag trodde det var någon random gäst som dessutom verkade vara mallig och lat.

Jag var stressad, sprang runt och fixade eftersom jag väntade lunchgäster, och jag var inte så vänlig mot flickstackarn.

Men jag vill ju inte vara som min styvmor!!!

Hoppas jag kan bete mig som folk nästa gång vi ses.

heart-1407248_960_720

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s