Jag ångrar allt

Det sägs slentrianmässigt att

Du ångrar inte det du gjort, bara det du inte gjort.

Inget kunde vara mer fel. Jag ångrar till exempel alla gånger jag bekänt min kärlek för någon som inte velat ha mig.

Så förnedrande. Tänker på det nästan varje dag. Nu senast när jag bjöd ut den Frånskilde. Varför gjorde jag det? Nu får jag gå här på jobbet och skämmas i alla år.

2 reaktioner på ”Jag ångrar allt

  1. Inte ska du skämmas för att du bjudit ut någon! Inte heller för att du berättat om känslor för någon där det inte varit besvarat! Det är dessa män som är fega som ska skämmas över att inte våga ta chansen!

    Jag gjorde ju det samma med min ”Tågflirt”, både bjöd ut och erkände känslor för, som inte var besvarade. Jag kan konstatera så här i eftertankens klarhet, att han verkligen gjorde vad han kunde för att underhålla mitt intresse, men att han inte var man nog för att stå för det hela vägen. Han har förresten inte släppt taget ännu, utan har lagt till mig på G+ mm. Det är han som ska skämmas och ångras, inte jag (och det gör jag inte heller), jag tar chansen till att leva och anser att det är rätt! Jag tycker att du också har gjort rätt. För vad hade alternativet varit? Antagligen hade du gått och väntat med känslor ännu längre innan du tvingades inse att det aldrig blev något. Och om han hade varit intresserad så hade det ju blivit jackpot! Nej, jag tycker du har gjort rätt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s