2 reaktioner på ”Skilsmässomuseum

  1. Jag lämnar mitt eget skilsmässomuseum nu till x:et och hans nya. Det är ju nästan ett år sedan vi separerade, han tog det han ville ha och flyttade ut. Kvar var dammråttorna som varit under de möbler han tog, och tidningar som han aldrig gått med på att slänga när vi var ett par, men nu inte ville ha längre.

    Nu har tiden kommit till att vi ska avsluta det gemensamma ägandet av vårt boende. Jag har bott där under året, men nu ska han flytta in och hans nya (fästmö!!!) ska ta över min ägandedel. Mitt krav för att få den här affären att gå i lås, är att jag lämnar all städning till dem. Jag tar bara det jag vill ha, lämnar resten till dem. Inklusive damråttorna! Återbetalt! Det blir framför allt mycket av det skräp som han aldrig tog med sig. Rättvisa!

    Själv har jag köpt ett eget litet hus i samhället, känns som om jag har blivit vuxen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s