Min förfrågan

Nu gjorde jag det. Jag skrev till den Frånskilde på FB.

Ute skiner en stark vårsol och jag är drogad av starka migräntabletter. Kanske var det därför jag vågade. Solen påminner om att det faktiskt kommer en vår och medicinen gjorde mig avtrubbad. Dessutom ska jag inte till jobbet på några dagar, så han säkert har hunnit läsa det tills vi stöter på varandra i korridoren.

Det går inte att invänta rätt tillfälle på jobbet, för ett sådant kommer inte.

Ska vi inte hitta på något? En afterwork eller en middag. Nästa vecka kanske?

Nu är det bara att invänta domen.

table-71380_960_720

8 reaktioner på ”Min förfrågan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s