Hans alter ego

Efter födelsedagsfikat skulle jag ha möte med min chef. Vi satte oss i caféet med varsin kaka. Den Frånskilde dök upp. Han måste tro att jag bara fikar och aldrig jobbar (vilket stämmer). Själv skulle han ha ett möte med någon kvinna. Det är väl det jag borde boka in med honom: Ett möte i något konferensrum.

Kollegan hade tjuvlyssnat på hans möte och hon bekräftade det jag redan sett: Han har en MÖTESPERSONLIGHET. Där han är vältalig, självsäker, strukturerad, tydlig.

I verkliga livet är han nervös, fladdrig och råddig. (Men inte mindre gullig för det!)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s