Snäll av karamell

Kokar lakritskola och försöker bli snäll till jul. Jag vet att man inte kan hitta kärleken med den ilska jag har inom mig. Men det är en ond cirkel. Jag var inte så här arg, ledsen och besviken mina första år som skild. Då trodde jag ännu att jag skulle hitta någon. Nu har det gått nio år, mitt herrskap.

johanna-westmans-chokladdoppad-lakritskola-med-havssalt

 

Den blev gudomlig! Bilden från Johanna Westman: Julgodis för små och stora sockerbagare

3 reaktioner på ”Snäll av karamell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s