Allt faller sönder

De tre unga männen jag delar bostad med diskar aldrig. De slänger all smutstvätt överallt, de äter upp all mat. Kökskranen läcker. Utetermometern har slutat visa grader. Handtaget på kylskåpet har gett vika men innan det grävde den en krater i väggen. Mitt julpynt ligger kvar i olika dekorativa kartonger jag snubblar över på min väg genom hemmet. Jag känner mig som en slummänniska. Varför rämnar allt? Inklusive min kropp? Har jag gjort mig förtjänt av det här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s