Töntiga Tomten

I går på jobbet skulle jag precis koka kaffe när den Frånskilde kom in med sina instrument. De hade haft nån minikonsert kvällen innan. Vi småpratade lite. Jag var helt avslappnad tills Tomten dök upp och förstörde allt med sitt pladder och sin närvaro. Han vill verkligen inte att vi ska få till det. Han vill ha honom för sig själv.

-Vi behöver en sångerska till bandet, sa Tomten.

-Det är jag! sa jag fast det är det sista jag vill.

Om ett par veckor ska de musicera igen. Då ska jag ta med mig Ängeln och sen kan hon sjunga med dem så jag kan koncentrera mig på den Frånskilde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s